css templates

Spelregels

Ed & Ted hebben jaren ervaring in allerlei vormen van jeugdwerk. Jeugdwerk is tof! Ed & Ted weten ook wat je nodig hebt om je programma’s nog toffer te maken. Deze spullen kun je bij Ed & Ted lenen. Waarom? Omdat wij dat leuk vinden en jij er wat aan hebt!

Spelregels:

- Als je zelf spullen hebt die bruikbaar zijn voor jeugdwerk mag je ze aan Ed & Ted geven. Wij bewaren ze en zorgen ervoor dat andere jeugdwerkers ze kunnen gebruiken. Als jij op deze manier meedoet mag je de spullen van Ed & Ted gratis gebruiken voor jouw activiteiten. Iedereen blij!

- Heb je zelf geen spullen die je kwijt wilt of kunt komen we er vast samen ook wel uit, gewoon even contact opnemen.

- Ed & Ted kopen soms spullen die tof/handig zijn om te gebruiken maar te duur zijn om aan te schaffen voor een
club/vereniging, vooral omdat je ze maar af en toe gebruikt. Deze spullen mag je ook lenen van Ed & Ted. Hiervoor vragen we een kleine vergoeding. Zo laag mogelijk omdat er weinig geld in jeugdwerk omgaat maar wel een beetje zodat we deze toffe spullen kunnen blijven kopen.

- Met alle spullen ga je zorgvuldig om, het is niet van jou en het moet weer heel terug komen. Spullen die wij gekocht hebben betaal je terug als je ze sloopt, misschien via je WA-verzekering, anders zelf. Spullen die wij gekregen hebben probeer je te herstellen of vervangen als ze kapot gaan, sommige dingen zijn oud en dan is er gewoon niets aan te doen.

- Je haalt de spullen zelf op en brengt ze zelf weer terug, tijden in onderling overleg.

- Ed & Ted garanderen niet dat iets werkt of dat er geen ongelukken mee gebeuren, zijn niet aansprakelijk voor het gebruik er van.

© Copyright 2018 edented.nl - All Rights Reserved
Hosted and made at: Van Zoest ICT Ede